Artikler

3 tips til at spare penge, som du bør starte i dag

(sponsoreret indhold)

Når man gerne vil have en bedre økonomi, som de fleste af os ønsker, så er det ikke altid nok at håbe på at man får en lønforhøjelse, da det oftest aldrig sker, og det er ikke noget du selv er herre over. Der er til gengæld noget du selv kan kontrollere, og hvis du selv lærer disse små tricks, så vil en kombination af dem og en potentiel lønforhøjelse gøre at du får en langt bedre økonomi end du har i dag, og en du nogensinde kunne drømme om.

  1. Fjern alle unødvendige udgifter

Hvis du vil spare seriøse penge i dit budget, så er du nødt til at lave et seriøst budget, som inkludere at du går i dybden med at finde de huller hvor du kan få dem lukket relativt let. Du kan eksempelvis gennemgå dine forsikringer med en hjemmeside som findforsikring.dk eller vælge at kigge på din tv pakke og internetforbindelse og se om der er noget at spare der. Der findes også utallige hjemmesider hvor du kan gøre det, men en af dem der opdatere de forskellige internetudbydere er mit-bredbaand.dk. Her kan du eksempelvis finde de nyeste priser og tilbud, hvilket du bør gøre minimum en gang om året.

  1. Lav et ugentligt madbudget

I stedet for at handle ind løbende i løbet af en uge, så bør du handle en ind gang om ugen i stedet for, og på den måde undgå alle de ture til supermarkedet eller brugsen. Jo mindre du bliver eksponeret for disse potentielle impulskøb jo bedre. Du kan ofte også spare penge ved at købe større mænger af gangen, hvilket er langt lettere hvis du ved at du skal bruge nogle madvare flere gange i ugen.

Sæt dig ned søndag aften og lav denne madplan, hvor du får skrevet alt ned der skal bruges til morgenmad, madpakker, aftensmad og snacks. Det går hurtigt og er ret simpelt.

  1. Brug mindre på el, vand og varme

Dine forbrugsudgifter er ofte relativt dyre, og her kan du faktisk spare mange penge ved at tænke over hvordan du lever derhjemme. Prøv at skrue ned for radiatorerne når du ikke er hjemme eller køb en termostat. Prøv også at brug kortere tid i badet, og lade være med at lade vandet løbe når du børster tænder eller lignende. Derudover så kan du også spare strøm ved at slukke alt elektronik når du ikke bruger det, eller er på arbejde. Hvis du gør alt dette, så kan du spare adskillige hundrede kroner nærmest med det samme.

Tænk har også lavet 14 gode sparetips som du kan læse her.

Kommentarer lukket til 3 tips til at spare penge, som du bør starte i dag