annonce

3 tips til en fed fridag

Foråret er fyldt med helligdage, og alle glæder sig til dem. Der er mange ting, man kan foretage sig på en fridag, og ofte fylder vi dem op med havearbejde, rengøring eller andre kedelige ting, der jo skal ordnes. Vi bør dog også sørge for bare at nyde fridagene og lave noget, der gør os glade. 

Her i artiklen ser vi på tre ting, du kan vælge at bruge din fridag på, så læs med, hvis du allerede har fået malet terrassen, gjort hovedrent, ryddet op på loftet og anlagt det rhododendronbed, du så længe har ønsket dig. 

Se bold 

Noget som mange mænd nok vil synes er alletiders måde at bruge en fridag på, er at se fodbold. Naturligvis helst med yndlingsklubben som måske er FC Barcelona, Ajax eller Chelsea, men alt fodbold kan bruges. Så pop popcornene, smæk stængerne op og se bold. 

Leg med dine gadgets 

I hverdagen har man sjældent tid til den slags, men på din fridag kan du give dig selv lov til at lege med alle de sjove gadgets, du har købt på Fedegadgets.dk eller andre steder. Tiden flyver, når man har det sjovt, så glem ikke at se på uret en gang i mellem, så ikke hele dagen går med gak og løjer. 

Gå på museum 

Du kan også vælge at tage en tur på museum. Måske tænker du at det er noget med gamle støvede billeder, men nej, der findes mange slags museer. For eksempel kan du se et kæmpe stort dinosaur skelet på Naturhistorisk Museum eller du kan besøge Museet for Søfart i Helsingør.  

Der er altså mange ting, man kan lave på sin fridag, og med denne lille guide går du ikke helt galt i byen. Tilbage er der blot at sige rigtig god fornøjelse. 

Kommentarer lukket til 3 tips til en fed fridag