Andet

Efterår er lig museumstid

Vi rammer snart midten af september, og det varer ikke længe, før efterårsferien er ovre os. Her er det især oplagt at gøre brug af kulturelle tilbud som eksempelvis museer.

En hel dag på museum

I efterårsferien er der mange, som tager fri fra arbejde, og dette giver mulighed for kulturelle oplevelser. Dette kan eksempelvis være at tage på museum. Museumsbesøg er især oplagt i efterårsferien i forhold til andre ferier på grund af vejret.

I sommerferien er det knap så oplagt at tage på museumsbesøg, fordi vejret snarere opfordrer til solbadning og strand. Med efterårets regn og rusk derimod, findes der stort set ikke nogen bedre anledning til at tage på museum.

Rejs i efteråret

Som sagt har mange fri i efteråret, og det kan derfor også være en god idé at foretage en rejse. Dette kan eksempelvis være til Tyskland. Tyskland byder på mange fine byer, og derfor kan det være en god idé at finde en billig billeje.

Har man fundet en billig billeje, som man har lejet en bil igennem, har man nemlig en kæmpe frihed. Har man først fået bilen, er det bare om at trykke speederen i bund og skynde sig ud at se, hvad de tyske byer har at byde på.

 

Kommentarer lukket til Efterår er lig museumstid