Kultur

En hyggelig date på museum

Det kan være svært at invitere en person, som man har et godt øje til, ud på en date. Ikke desto mindre kan det være det, der skal til, hvis du gerne vil vise, at du er interesseret. Et museum danner en god baggrund for en hyggelig date.

Bare spørg!

Har du gået og tænkt på en person i længere tid, er det en god idé at arbejde for at få noget tid alene med vedkommende. Dette er nemlig en rigtig god metode, hvis I vil komme tættere på hinanden. Det kan være skræmmende at spørge, men i mange tilfælde vil det også give en form for lettelse.

Efter at du har spurgt, vil du nemlig få et svar, som du kan forholde dig til, og herefter kan du arbejde videre ud fra dette. Her kan du se, hvordan du får tid til kærligheden, når du studerer.

Hvilket museum skal du vælge?

Hvis du har inviteret en person på date, bør du naturligvis overveje, hvilket museum I skal på. Har I for eksempel en fælles interesse, kan det være sjovt at inkorporere denne i valget af museum.

Dette kan blandt andet komme til udtryk ved at I vælger specifikke museer eller går efter en bestemt uddannelse. Hvis I vælger en udstilling, som I interesserer jer for, har I med garanti noget at snakke om.

Slap af og vær dig selv

Er du på et museum med en person, som du ikke kender så godt, kan det føles nødvendigt at skulle sige alt muligt klogt om kunsten. På den måde kan du nemlig vise, hvor meget du rent faktisk ved om kunst. Ofte er dette dog en dårlig taktik. Det er nemlig langt hyggeligere at gå på museum, hvis man rent faktisk har samtaler på et abstraktionsniveau, som man kan forstå.

Kommentarer lukket til En hyggelig date på museum