annonce

Prøv kræfter med helikopterflyvning 

Har du brug for at et adrenalin kick og ønsker du at springe ud i nye udfordringer, så kan det være at helikopterflyvning er lige noget for dig. Her er du garanteret en fantastisk oplevelse med udsigt over Danmarks smukke landskab. 

Det kan virke nervepirrende at skulle sætte sig ind i en helikopter for første gang, men overordnet er der en generic fællesfølelse af en mindeværdig oplevelse som man ikke vil være foruden. 

Hvad koster en helikopterflyvning? 

Overordnet set kan man vælge mellem to typer af helikopterflyvning alt efter hvor stort et budget man har og hvilke behov man ønsker opfyldt. Åben rundflyvning foregår i det meste af landet, og prisen varierer alt efter hvor lang tid du er oppe i luften. Her deles oplevelsen sammen med andre passagerer, og kan derfor være en veloplagt gaveide, hvor du i fællesskab med en nær, kan få en mindeværdig oplevelse. Yderligere tilbydes der også mange steder privatflyvning hvor oplevelsen er mere intim. 

Kan man flyve på alle tider af året? 

For at opnå det bedste udsyn, anbefales det at man flyver i solskinsvejr eller under skyfri himmel. Dårligt vejr har også generelt stor betydning for hvorvidt det vil være sikkert at flyve. Overordnet er der 3 vejr situationer som kan være farlige for flyveturen, og i sådanne situationer vil man være nødsaget til at aflyse. Flyvemaskiner og helikoptere kan holde til meget, men visse vejrsituationer vælger piloten at undgå eller tage sine forbehold for. Dette gælder for situationer hvor der er tale om faktorer som store skyer, isslag eller blæsevejr, der kan påvirke flyveturen. 

Hvem kan flyve helikopter? 

Alle aldersgrupper kan som udgangspunkt godt komme ud og flyve i helikopter. Der er dog en række overordnede krav og regler som skal være opfyldt for at skabe den bedste sikkerhed. Dette indebærer blandt andet at man selv kan komme ind og ud af helikopteren, og at man kan sidde fastspændt i eget sæde. 

Kommentarer lukket til Prøv kræfter med helikopterflyvning