Andet

Tag rollatoren med på museet

At tage på museum kan være en utrolig lærerig oplevelse for folk i alle aldre. På trods af at man som ældre kan have svært ved at gå, findes der løsninger til, at alle kan komme på museum.

Hvilket museum skal du på?

Inden man tager på museum, er det naturligvis en god idé at overveje hvilken type af museum, man gerne vil besøge. Rundt om i Danmark findes der utrolig mange forskellige museer, som du kan besøge.

Du kan blandt andet vælge at besøge et historisk museum, hvor du kan blive klogere på fortiden. Du kan også vælge at besøge et kunstmuseum, eller du kan vælge at besøge et museum, som udstiller biler. Mulighederne er mange, og dit valg kommer fuldstændig an på, hvad der interesserer dig.

Tag din rollator med

Som nævnt tidligere, er det ganske normalt, at man som ældre får sværere ved at gå. Dette betyder dog ikke, at du bliver nødt til at sidde hjemme i din egen dagligstue hele dagen. I dag findes der nemlig mange løsninger, som kan hjælpe folk, der er gangbesværede.

Én af disse løsninger er naturligvis rollatoren. En rollator er praktisk, fordi det både bliver lettere for dig at gå, men du kan også bruge rollatoren som sæde, når du bliver træt i benene. Læs mere om letvægtsrollatorer til udendørs brug.

Planlæg dit besøg

Hvis du er gangbesværet, kan det være en god idé at planlægge dit besøg. Det kan nemlig være praktisk at have styr på, om der er mange trapper, og om du skal gå langt, når du er steget af bussen.

Undersøger du, hvad du kan forvente dig af dit museumsbesøg, er der større chance for, at du kan slappe af, og nyde museet, når du kommer afsted. Hvis du er gået på pension, har du heldigvis god tid til at fordybe dig i udstillingen.

Kommentarer lukket til Tag rollatoren med på museet