Andet

Efterårsrejse – billigt og godt!

Mange danskere vælger at tage udenlands i sommerferien, hvor de fleste har lang ferie og god tid til at slappe af. Men mange vælger efterhånden også at tage på ferie i efteråret i stedet, hvor selv en weekend kan byde på store oplevelser.

Det er oplagt, hvis man har et fleksibelt skema som selvstændig eller studerende, og så er der ofte store rabatter at hente på fly, hotel og billeje i efterårsperioden (måske lige udover skolernes efterårsferie i uge 42).

At rejse er at leve

At rejse er at leve, skrev H.C. Andersen for mange år siden, men det er stadig et lige gyldigt ordsprog. Vælger du at rejse i efterårsperioden kan du måske endda få endnu mere ud af din ferie, da der ikke vil være lige så mange turister som i sommerperioden, og da du kan spare penge på flere af de faste udgifter eller få gode tilbud på f.eks. billeje. Læs mere her

Men har du ikke råd til at holde en lang ferie, kan en kortere tur også sagtens være det hele værd. Mange vælger f.eks. en efterårstur over en weekend til Berlin eller Hamborg, som ligger kun få timer væk i fly, men ikke går ned på seværdigheder for den kulturhungrende. Berlin byder f.eks. på mange historiske seværdigheder, og Hamborg er et sand mekka for kunstelskere med deres mange udstillingssteder og kunstmuseer.

Kommentarer lukket til Efterårsrejse – billigt og godt!