Artikler

Find din ultimative skønhedsrutine

Det kan virke overvældende og kompliceret at finde rundt i de mange skønhedstips og råd, som findes derude. Hvad skal man egentlig vælge at forholde sig til? Det kan du læse mere om her.

Find din hudtype

Det første du skal gøre, hvis du vil få den ultimative skønhedsrutine, er at finde din hudtype. Det er nemlig det, der er udgangspunktet for, at de produkter du køber rent faktisk kommer til at virke som de skal. Hvis du bruger de forkerte produkter til en forkert hudtype, så siger det sig selv, at du ikke får de resultater du går og drømmer om. Derfor er dette et vigtigt trind, når du skal få styr på din skønhedsrutine.

Mange af os bruger nemlig alt for skrappe produkter, og tror vi har en sensitiv hudtype. Det der er sandheden med mange, er dog at de har gjort huden overfølsom ved at bruge de forkerte produkter med for mange aktive ingredienser. Det er altså en sensitivitet, der er produktbetinget, og ikke egentlig afhængig af din faktiske hudtype.

Mange, der havde fedtet hud og bumser i teenageårerne, tror også stadig de har den hudtype, når de bliver lidt ældre, og dermed bruger de udtørrende produkter og gør huden tør, helt unødvendigt. Alle hudtyper har brug for god fugt, men hvilke fugtagenter du skal vælge, om det skal være gel, en tyk creme eller lotion, det kommer helt an på din hudtype.

Find din hårtype

Når du har opdaget hvilken hudtype du rent faktisk har, og kan begynde på at købe de rigtige produkter, i stedet for at spilde penge på de forkerte, så kan du gøre det samme med din hårtype.

Det er mange, der faktisk har krøllet hår helt uden at vide det. Hvis du har set internetfænomenet The curly girl method, så kan du se, at der er mange, der ikke vidste at de har krøllet hår, men som bruger de forkerte produkter. Med de rigtige, giver man krøllerne det bedste udgangspunkt til at udfolde sig som de skal. Man kan med fordel prøve metoden og finde krøllecreme på tilbud.

Det er heldigvis nemt at få fat på alt til hår og krop hos bapoon. Så slipper man for at lede hvileløst omkring online efter de bedste produkter.

Kommentarer lukket til Find din ultimative skønhedsrutine