annonce

Godt foder er grundlag for kattens trivsel og sundhed 

Tænker du over om det foder som du fodrer din kat med, indeholder de rette ingredienser for at din kats sundhed er i top? Når det kommer til helbred, gælder kosten ligeså meget for os mennesker som den gør for vores kæledyr. Det er vigtigt for din kats sundhed at du sørger for at den får den rette næring, for at den kan holde sig frisk og rask. Læs mere her.  

Det er ingen hemmelighed at vi som mennesker holder meget af at holde kæledyr. Vi elsker vores kæledyr, og når vi gør det ønsker vi at de er hos os i så lang tid som muligt. Derfor er det vigtigt at sørge for at optimere ens kats sundhed så godt som muligt.  

For katten, lige såvel som med andre kæledyr, og ja også mennesker, er en god kost en stor faktor på sundhedsbarometeret. For at din kat kan trives og leve sundt i mange år, bør du sikre at den får den rette foder.  

Hvad bør foderet indeholde? 

Hvis du aldrig har haft kat før, kan man nemt blive fristet til at købe det første og det billigste foder i butikken. Men det er ikke nødvendigvis det bedste. Sportsman’s Pride Professional Kattefoder 7,5 kg. Er vores bud på et godt foder til din kat, som indeholder alle de komponenter din kats mad bør indeholde.  

Foderet er med indhold af kylling og laks, som gør det velsmagende. Derudover indeholder det mineraler som fosfor, magnesium, kalcium og natrium som er vigtige for forebyggelsen af urinvejssten hos katte. Når er foderet velsmagende kan du med fordel fodre det til din kræsne kat. Med dette foder, behøver du ikke at fodre noget andet vedsiden af og det er dermed nemt og lækkert. Når din kat er fordret rigtigt, vil den være sund og rask i mange år frem.  

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer lukket til Godt foder er grundlag for kattens trivsel og sundhed