annonce

Hav altid varmt vand i sommerhuset 

Også i sommerhuset har man brug for at komme i bad. Det kan være at man har været på en lidt strabadserende tur, eller måske brændt bål. Et bad er kærkomment ved mange lejligheder. Men er hele familien afsted, så kan der let komme kø ved badeværelset. Og hvad så – er der varmt vand til alle? Og hvad med det familiemedlem, som har for vane at synge hele Højskolesangbogen under bruseren? Heldigvis findes der en løsning på problemet. 

En gennemstrømsvandvarmer varmer vandet op, mens det løber igennem. Der er med andre ord ikke behov for nogen varmtvandsbeholder, som kan løbe tør. Opvarmningen af vandet sker imens det løber. På denne måde risikerer man ikke at tømme varmtvandsbeholderen midt i badet. Det er en stor fordel, når familien er i sommerhus og skal bade. Og de pårørende til sangstjerne slipper for at høre Solen Er Så Rød, Mor blive afsunget i falset, fordi der kun er koldt vand tilbage. 

Spar på strømmen 

En gennemstrømsvandvarmer bruger kun strøm mens du bader. Så snart du tænder for den varme hane, starter den med at varme vand, og i det øjeblik du lukker for hanen, stopper den igen. På den måde sparer man al den strøm, der ellers ville gå til at holde vandet i varmtvandsbeholderen varmt. Det er godt for din pengepung og godt for klimaet, hvis man installerer en gennemstrømsvandvarmer i sommerhuset. 

Køb den på nettet 

Hos elvandvarmer.dk kan du finde en gennemstrømsvandvarmer, og her kan du også læse mere detaljeret om, hvad den kan og hvor meget elektricitet, der er at spare. Det er nyttig viden, og du kan sikkert se de mange fordele, denne type vandvarmer har. Og familiens sangstjerne vil elske den. Med sådan en vandvarmer kan man let komme hele vejen fra A til Z i Højskolesangbogen. 

Kommentarer lukket til Hav altid varmt vand i sommerhuset