Andet

Museum i efterårsferien?

Planlægger du at bruge efterårsferien på kulturelle aktiviteter og gåture i skoven? Mange vælger at bruge efterårsferien på noget aktivt og at komme ud i det smukke brun-gule naturlandskab, men efterårsferien kan også nemt byde på regn og dårligt vejr, så den aktive ferie bliver til hygge på sofaen og indendørs aktiviteter.

Museumsbesøg

Mange museer har ekstra aktiviteter i efterårsferien, men det er også ofte de dage, hvor der er flest, der vælger at besøge museet. Mange museer har én gratis dag om ugen, men som de færreste kender. Tjek derfor museets hjemmeside for oplysninger og få en kulturel oplevelse i tørvejr, men uden at bruge hele opsparingen på én gang.

Sofahygge

Når du er færdig med at opleve kulturen på landets museer, kan du sagtens få masser af underholdende oplevelser derhjemme, hvor du sætter dagsordenen, men ikke går ned på hyggen. Mange familier vælger f.eks. at holde spilaften som en hyggelig social aktivitet, når hele familien er samlet.

Er du alene i hjemmet, behøver du ikke at gå glip af spilleruset. I dag kan man spille mange af de klassiske kortspil online fra mobil eller computer på et online casino – og udover timevis af underholdning, kan man endda også få økonomisk gevinst ved hyggestunden og flere penge på lommen. Læs mere om emnet her.

Kommentarer lukket til Museum i efterårsferien?