Andet

Ferie på hesteryg

Det er hyggeligt og sjovt at tage på ferie på hesteryg, da det er en aktivitet, de fleste kan være med til uden den store forberedelse eller forudgående kendskab til heste eller ridning – så længe man har en guide med eller én ridekyndig i gruppen, kan alle være med til en ferie på hesteryg.

Hvor?

Det er oplagt at kombinere ferie på hesteryg med et ophold et sted som f.eks. sommerhus eller campingplads, da de færreste har tålmodighed eller fysik til at ride hele dagen, men gerne vil have muligheden for at nyde Danmarks smukke natur på en ny måde.

Kombinationen af rideskoler og sommerhus-udlejning kan findes på hele den vestjyske kystlinie, hvor der bl.a. tilbydes rideture på stranden ved solnedgang. Der er åbent for børn og begyndere samt de mere øvede på hesteryg, så ingen vil blive ladt tilbage.

Cowboys og cowgirls

Selvom betegnelsen ‘cowboy’ eller ‘cowgirl’ egentlig refererer til én, der passer på kvægene, tænker de fleste nok på en hesteryg, lasso og saloon-stemning i den sammenhæng. Har I ikke fået nok cowboy/cowgirl-stemning fra hesteryggen hele dagen, kan man spille online casino i saloon-stemning på nettet og fortsætte ferien fra ‘hesteryg’ på sofaen. Læs mere om emnet og få tilbud her.

Kommentarer lukket til Ferie på hesteryg