Andet

Besøg museernes flotte haver

Det er fantastisk at gå på museer, fordi man kan blive blæst bagover af de smukke udstillinger. Selvom mange museer er smukke indvendige, er det også tit, at der knytter sig en have til museet, som er mindst lige så smuk.

Få det hele med

Når du tager på museum, skal du naturligvis bruge så lang tid på at kigge på udstillingerne, som du har lyst til. Men vil du gerne have hele oplevelsen med, kan det være en god idé ligeledes at gå ud i museets have.

Ofte er der folk, der har arbejdet hårdt på at få haven til at se flot ud. Vil du gerne få den fulde oplevelse af et specifikt museum, skylder du derfor dig selv at træde udenfor for en stund.

Lad dig inspirere

Hvis du træder ud i museumshaven, er det en god idé at lade dig inspirere. Ofte er haver som disse indrettet som små parker, hvor man kan gå rundt og opleve de smukke blomster.

Skal du have gang i nye projekter i din have, kan det derfor være fint at hente inspiration her. Drømmehaven kan dog ikke fås gratis. Her kan du se, hvordan du kan få råd til at skabe en fantastisk have.

Kommentarer lukket til Besøg museernes flotte haver