Kultur

Tag på ferie i Danmark

(sponsoreret indhold)

De fleste af os tager altid på ferie i udlandet, fordi vi gerne vil have dejligt vejr, eller vi føler, at man skal langt væk, når man endelig har ferie. Men vi vil gerne slå et slag for, at I holder jeres næste ferie herhjemme, da der er så mange ting at se.

Masser af museer

De fleste museer i Danmark koster ingenting eller meget lidt. Det gælder alt fra Nationalmuseet i København til det nye flotte museum i Jellinge, hvor man selvfølgelig kan se de kendte Jyllinge stene og få historien om, hvorfor det hedder Bluetooth.

Der er masser af historie i hele Danmark, og det er de færreste danskere, som bruger tid på det, eller som ved det. Det er ikke kun i Rom, at du finder masser af spændende historie, og ofte vil børn være glade for at lære mere om vikinger og de mange konger, som vi har haft.

Det er ufattelig spændende.

Fra Bornholm til Skagen

Mange danskere har aldrig set den smukke natur, som vi har herhjemme. De er de færreste danskere, som har været på Bornholm eller Skagen, og det er noget, som vi synes, at alle bør opleve.

Begge steder er smukke om sommeren, og generelt er Danmark et ufatteligt smukt sted om sommeren. Vi ved godt, at man nogle gange kan være uheldige med vejret herhjemme, men det er ofte ikke værre, end det blot regner lidt. De lange lyse nætter, gør vores lille land til en smuk oplevelse, uanset om det regner eller om solen skinner.

Hvis I tager til Skagen, vil vi også anbefale jer, at I tager forbi Limfjorden. Generelt vil vi anbefale alle fra København til at tage på en lokal road trip, hvor man oplever Jylland, for der er mange ting at se. Hvor københavnere er mere vant til, at det hele er samlet omkring København.

Masser af god mad

Der er ikke noget så dejligt som god gammeldags dansk mad. I Jylland kan du også stadigvæk få masser af lækker fisk ved havnebyerne. Du kan endda stadigvæk få ål, og det er ikke sikkert, at du kan om et par år, da de er ved at uddø. Inden du køber dem, skal du altid selv undersøge, hvad status er på dem, så du ikke ender med at være med til at slå dem ihjel, så ingen andre kan få dem.

Der er kommet stort fokus på god mad herhjemme de sidste ti år. Med alt fra rumkugler til stegt flæsk med persillesovs. Det kan anbefales at tage på en tur rundt i Danmark og smage på alt det fantastiske mad, som du kan få. Du kommer helt sikkert tilbage med en stigende lyst til at begynde at lave bedre mad i din dagligdag, da du kan se, hvad dansk mad kan være.

En anden god ting ved at tage på ferie i Danmark er, at i ikke behøver at låne en masse penge for at komme på ferie. Det kan ofte gøres langt billigere end rejser til udlandet. I kan tjekke her, hvad det ville koste at låne penge.

Kommentarer lukket til Tag på ferie i Danmark